Lankojen värjäys, Isokyrö

Langoille löytyy paljon erilaisia värjäysmenetelmiä. Kurssilla tutustutaan eri tekniikoihin ja loihditaan upeita värisävyjä. Kakkuvärjäys on hauska tekniikka, jolla lankakakut värjätään mikrossa. Mikrossa värjääminen on nopeaa ja mukavaa. Saat helposti tehtyä kirjavia, monivärisiä lankoja myös maalaamalla. Lankkuvärjäyksessä lanka neulotaan ensin neulekoneella ns. tilkuksi ja sen jälkeen maalataan ja värit kiinnitetään mikrossa. Väreinä käytetään reaktiivivärejä. Värit, langat ja apuaineet löytyvät meiltä, mukaan tarvitset vain hyvät eväät.

Aurinkovärjäyksenäkin tunnetulla kasvivärjäyksellä saa loihdittua lankoihin upeat värisävyt. Käytössä on kasveja ja muita luonnon materiaaleja. Värjätyistä langoista voit valmistaa jotain kivaa itselle tai lahjaksi ystävälle.

Kahden päivän kurssi järjestetään ma 6.3. klo 13-20 ja ti 7.3. klo 15.30-20 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

 

Kurssin hinta on 29,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muista ottaa mukaan kurssille maukkaita eväitä. Keitämme pullakahvit iltapäivällä ja illalla.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitettujen aikataulujen mukaan, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse 
villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö