lasi

Lasinsulatus koristeet jouluksi,Vaasa

Kurssilla tutustutaan lasinsulatukseen sekä suunnitellaan ja valmistetaan vapaavalintaisesti erilaisia jouluisia koristeita.  Meiltä löytyy paljon erilaisia malleja, joita voit hyödyntää ja napata vinkkejä ja ideoita omiin lasinsulatustöihisi.

Kaikki materiaalit ja tarvittavat löytyvä kurssilta. Valmistamasi tuotteet sulatetaan kurssin jälkeen valmiiksi.  Mukaasi tarvitset vain hyvää evästä ja iloisen mielen. Materiaalit lasikoristeisiin ovat alkaen 3 €/kpl riippuen työn koosta, jos haluaa tehdä esimerkiksi muotoon sulatettuja lautasia tai kaaria  materiaalien hinta 16-52 €/riippuen työn koosta

Yhden päivän kurssi järjestetään ma 9.12. klo 13-20

Vaasan taitokeskuksessa

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissä klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ” maksu paikan päällä”.

Muistathan esteen satuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuta osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätitoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 0405404643

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonon sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa