lasinsulatus kurssi vaasa

Lasinsulatus, Vaasa

Kurssilla tutustutaan lasinsulatukseen sekä suunnitellaan ja valmistetaan vapaavalintaisesti mm. ikkuna-tauluja, lautasia tai erilaisia koristeita ja käyttöesineitä. Meiltä löytyy osaavan ohjaajan lisäksi paljon erilaisia malleja, joita voit hyödyntää ja napata vinkkejä ja ideoita omiin lasinsulatustöihisi.

Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät kurssilta. Valmistamasi tuotteet sulatetaan kurssin jälkeen valmiiksi. Mukaasi tarvitset vain hyvää evästä ja iloisen mielen.

Kurssi järjestetään Ti 14.11. klo 14-20 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 14-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 21 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)