lasikala

Lasinsulatus, Vaasa

Lasinsulatus, Vaasan taitokeskus
To 19.9. klo 13-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Kurssilla tutustutaan lasinsulatukseen sekä suunnitellaan ja valmistetaan vapaavalintaisesti mm. erilaisia ikkuna-tauluja, lautasia tai erilaisia koristeita ja käyttöesineitä. Meiltä löytyy osaavan ohjaajan lisäksi paljon erilaisia malleja, joita voit hyödyntää ja napata vinkkejä ja ideoita omiin lasinsulatustöihisi. Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät kurssilta. Valmistamasi tuotteet sulatetaan kurssin jälkeen valmiiksi. Materiaalien hinnat vaihtelevat  pienistä koristeista alkaen 5 € kappale aina isompiin lautasiin 52 €/kpl, hinnat sisältävät polttomaksun.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Mukaasi tarvitset vain hyvää evästä ja iloisen mielen.

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)