lasten kanssa jouluksi

Lasten kanssa jouluksi, Alavus

Äiti, isä, mummo, paappa, kummi, täti  -kuka tahansa läheinen aikuinen – vietä yhteinen askarteluhetki lapsen kanssa! Valmistetaan erilaisia jouluisia käsitöitä itselle tai vaikkapa lahjaksi. Kurssin ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Kurssi soveltuu alk. 4 -v. lapsille ja max. 2 lasta /aikuinen. Tarvittavat välineet ja materiaalit löytyy taitokeskuksesta. 

Kuva: Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi

Kurssi järjestetään pe 1.12. klo 14-21 Alavuden taitokeskus Ourassa.


Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Aikuinen ilmoittautuu kurssille, lapsesta ei tarvitse täyttää erillistä ilmoittautumislomaketta. Ilmoittautuessa lisätietoja kohtaan voi merkitä lasten lukumäärän ja iät. Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voitte tulla silloin kun parhaiten sopii, ohjaaja käytettävissä klo 14-21 välisenä aikana! Kurssin hinta on kurssimaksu 24 € + materiaalit (aikuinen maksaa kurssimaksun, lapsi ei). Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajaltamme sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse Satu 044-5456077. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)