Lasten kesäkässä III

Moni vanhempi joutuu pohtimaan koulujen päättymisen jälkeen, mitä ohjelmaa kesän ajaksi jälkikasvulle. Taito Varsinais-Suomi on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut lapsille Kesäkässä-leirejä, joissa päästään tutustumaan kädentaitoihin monipuolisesti kauniissa ja inspiroivassa ympäristössä.

Huippusuositullla lasten kesäkässä-leirillä tutustutaan monenlaisiin käsitöihin ja tekniikoihin, kuten muun muassa kankaanpainoon ja kudontaan. Kesäkässät antavatkin lyhyessä ajassa monipuolisen kuvan siitä, mitä kaikkea käsillä voi saada aikaan. 

Parasta kivaa kesällä on siis saada tehdä asioita ihan itse ja ihan omin käsin!

Parhautta on sekin, että saa kokoontua yhteen toisten samanhenkisten kanssa!

Kesäkässät on suunnattu kouluikäisille.

Mikäli kelit sallivat, voidaan kässäjuttuja toteuttaa myös ulkotiloissa.

Kesäkässän hinta 71 €/vk  (jäsenhinta 63,90€)

+ materiaalit käytön mukaan 20 – 80€ (materiaalit maksetaan leirin päätyttyä)

Ajankohta 17.6. – 20.6. klo 10 – 14

 

 JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio