Villahahtuvia, karstat, lankakeriä sekä neulahuovutetut pingviini ja nallen pää

Lasten syyslomaleiri, Kangasala

Lomalla on hauska viettää aikaa kässäilyn parissa. Yhdessä kokeillaan, keksitään ja riemuitaan tekemisen ilosta. Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille. 

Leirin hinta 90 € 

Leiri kokoontuu ti 17.10.  ja ke18.10. klo 10-14.

Tällä leirillä tehdään lampaanvillasta monella tapaa. Tutustutaan lampaan villaan, sen käsittelyyn ja työstetään villaa mm. huovuttaen.  

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.   

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta viikkoa ennen leirin alkua.  

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.

TAITOKESKUS KANGASALA 

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka. 

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125. 

 

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala (284)