Kolme savesta muovailtua lintua

Lasten syyslomaleiri, Sormet savessa, Tammela

Tänä vuonna lasten leireillämme tutustutaan erilaisiin eläimiin. Ihan niihin kotimaisiin ja sitten vielä oikeisiin mielikuvituseläimiin.  Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.  

SORMET SAVESSA – Tehdään savesta 
Tällä leirillä upotetaan sormet saveen ja kokeillaan, miten muodot syntyvät ja ideat toteutuvat! Pääset tutustumaan erilaisiin savimateriaaleihin, työvälineisiin ja tekniikoihin sekä opit, miten savesta syntyy keramiikkaa. Työt noudetaan 4–6 viikon päästä toimipisteestä polttojen jälkeen.  

Kokoontumisajat maanantaista keskiviikkoon 16.–18.10. klo 10–14 

Leirin hinta 130 € + materiaalit 20 €, yht. 150 € 

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 501 3178 tai katja.malinen@taitopirkanmaa.fi 

Osoite: Peltokatu 16 c, 33100 Tampere