Kaksi eläinpehmoa, toinen esittää toukkaa ja toinen perhosta.

Lasten syyslomaleiri, Värileikkiä kankaalle, Lempäälä

Tänä vuonna lasten leireillämme tutustutaan erilaisiin eläimiin. Ihan niihin kotimaisiin ja sitten vielä oikeisiin mielikuvituseläimiin. Lomaleirit on tarkoitettu 7–12-vuotiaille kädentaidoista innostuneille lapsille ja nuorille.  

VÄRILEIKKIÄ KANKAALLE, värjäten ja ommellen
Tällä leirillä pääset kokeilemaan kankaan värjäystä, kuviointia ja ompelua käsin tai ompelukoneella, leiriläisen taitotaso huomioiden. Leirillä valmistuu mm. eläinpehmotyyny.

Leiripäivät maanantaista keskiviikkoon 16.–18.10. klo 10–14. 

Leirin hinta 100 € + materiaalit 20 €, yht. 120 €  

Ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi, jotta leiriopettaja pystyy suunnittelemaan toteutuksen leiriläisten taitotason mukaiseksi sekä mikäli lapsellanne on allergioita, sairauksia tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää. Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään taitokeskukselta viikkoa ennen leirin alkua.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta. Mikäli leiriä ei järjestetä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään taitokeskukseen sähköpostilla.  

Lisätietoja ja peruutukset p. 050 414 6756  tai lempaala@taitoprikanmaa.fi 

Osoite: Asematie 6, 37500 Lempäälä