Ompelukonekuva

Legginssit, ehkä maailman mukavimmat housut – ja nyt itse tehtynä

Tule tekemään itsellesi maailman mukavimmat legginssit. Opit ottamaan mitat ja valitsemaan juuri sinulle sopivan koon. Kurssille tuodaan oma kangas, joten nyt saat taatusti juuri sellaiset legginssit kuin tarvitset. Tai ehkä teet parit kolmet samalla. Kutista kangas etukäteen saamiesi ohjeiden mukaan. Et tarvitse aikaisempia taitoja ompelusta, silla kurssi sopii mainiosta aloittelijallekin. Kurssin aikana opit ompelussa tarvittavien tekniikoiden käytön ja näitä voit hyödyntää muidenkin vaatteiden ompelussa, jos vain ompelusta innostut. Kurssikokoontumiset pe 12.4. klo 17.30-21.30 ja la 13.4. klo 10.00-13.00

Kurssin opettaja Maria Visuri

Kurssin hinta 40 €, jäsenhinta 35 €

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu (88)