Fimokoristeita jouluksi, Seinäjoki

LISÄKURSSI: Joulukoristeet fimomassasta, Seinäjoki

Lisäkurssi joulupajoihin! Tehdään erilaisia koristeita ja käyttötuotteita fimomassaa hyödyntäen. Käytössä on fimomassojen lisäksi mm. erilaisia kimalteita ja lehtikultaa. Kurssilla voi valmistaa mm. tuikkualustoja, kuusenkoristeita, paketti- tai kranssikoristeita, jouluhahmoja… Voit toteuttaa oman suunnitelmasi ja yllättää muut kurssilaiset muotoilutaidoillasi! Tule hakemaan joulutunnelmaa kivasta joulupajasta ja tehdään yhdessä ihania joulukoristeita!

Kurssilta löytyy kaikki tarvikkeet, mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa!

Kurssi järjestetään to 7.12. klo 13-20 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 


 

Kurssin hinta on 24,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.  Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.


 


Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, 60100 Seinäjoki