Valetut kynttilät

LISÄKURSSI: Valetut- ja kuppikynttilät, Seinäjoki

Kurssilla valetaan ihania kynttilöitä kuppeihin tai muotteihin. Kynttilät valetaan erilaisiin vanhoihin kahvi ja- teekuppeihin, tai vaikka vanhoihin leivosmuotteihin. Kynttilä voidaan valaa myös kuumuutta kestävään metalli-, lasi-, tai posliiniastiaan.
Halutessasi voit tehdä myös mehiläisvahakynttilöitä!

Mukaasi siis tarvitset kupit joihin kynttilä valmistetaan, meiltä löytyy tarvittavat kynttilämassat sekä väriaineet ja sydänlangat.

Kurssi järjestetään Ma 11.12. klo 13-20 Seinäjoen taitokeskuksessa(Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 


 

Kurssin hinta on 24,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.  Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.


 


Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Vaasa (354)