lovileikkaus

Lovileikattu tarjoilualusta, Isokyrö

Lovileikattu tarjoilualusta, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Ti 9.4. klo 15.30-20 ja ti 30.4. klo 15.30-20.

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan koivuinen, suorakaiteen muotoinen tarjoilualusta, joka kuvioidaan lovileikkaus (koristeveisto) tekniikalla. Lopuksi alusta hiotaan, kiinnitettään nahkaremmit sekä käsitellään parafiiniöljyllä. Tule kurssille aloituspäivänä ajoissa, niin pääset hyvin mukaan lovileikkauksen saloihin. Jälkimmäinen kerta toimiin non stoppina eli tule, kun sulle passaa. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Kurssin opettaja on koristepuuseppä Timo Karhu.

Ota mukaasi kurssille: Hyviä eväitä. Keitämme illan aikana kaffit/teet ja pullaakin on tarjolla.

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282

Hinta: Kurssimaksu 24€ + materiaalit 36€. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Kurssi ei kuulu Taitokorttiin.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö