luo savesta kurssi vaasa

Luo savesta, Vaasa

Saven työstäminen on mukavaa puuhaa. Kurssilla voit valmistaa erilaisia koristeita, tuikkutaloja, amppeleita, ruukkuja, vateja  ym. vain mielikuvitus on rajana, käytämme joko valkosavea ,ruskeaa savea tai mustaa savea. Saven työstämisessä voimme käyttää mm. levytekniikkaa, makkaratekniikkaa ja nipistelytekniikkaa. Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä, joten lähde kokeilemaan ja kehittelemään jotain uutta! Mukaasi tarvitset vain hieman luovuutta ja hyvät eväät. Pehmeitä savipintoja voi koristella raaputtamalla tai painamalla niihin kuvioita leimasimella tai kaulitsemalla savilevyä vaikka pitsiliinan välissä. Voit koristella työtä engobeväreillä ja oksideilla. Lisäksi savityöt voidaan lasittaa. Valmiiden töiden poltto hoituu myös meillä kurssin päätteeksi. Materiaali maksu sisältää tuotteiden poltot sekä lasitteet , encobet yms käytettävät aineet.

Kuuden illan kurssi järjestetään ma 11.9. / ti 19.9. /  ti 26.9./ ti 3.10. / ma 9.10. ja ti 24.10.  klo 17.30-21.00  Vaasan taitokeskuksessa. Opettajana Sari Kallio
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssin hinta on kurssimaksu 54 € + materiaalit.  Materiaalit alkaen 30 euroa. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)