kirjottu kangas kirjontakehyksessä

Luovasti kirjoen, Hiekkaharju

Kurssilla leikittelemme muodoilla, väreillä ja materiaaleilla sekä piirrämme neulalla ja langalla vapaasti kuvioita ja muotoja kankaalle. Opettelemme aluksi helppoja kirjontapistoja sekä tutustumme tarvittaviin välineisiin ja materiaaleihin.  Suunnittelemme ja valmistamme luovasti kirjoen pieniä töitä kankaanpaloille, vaatteisiin tai valmiisiin sisustustekstiileihin. Kirjoisitko villapaitaan uudet kuviot tai koristelisitko farkun taskun? Kirjomalla valmistat myös itse suunnittelemasi kuviot tauluksi seinälle. Tarvitset mukaasi palan tukevaa puuvilla- tai pellavakangasta, joka voi olla myös esim. vanha astiapyyhe, pöytäliina, vaate tai kuviollinen painokangas, sekä haluamasi värisiä muliini- tai helmilankoja.  Materiaaleja ja muita tarvikkeita voit ostaa myös taitokeskuksesta ja kirjontakehikon saat tarvittaessa lainaksi meiltä. 

Taitotaso: Aloittelija                                                                                                    
Ajankohta: Ke 20.3. klo 17.30-20.30, ke 10.4. klo 17.30-19.45 ja ke 24.4. klo 17.30-19.45
Hinta: 60 € (jäsenet 55 €) + materiaalit
Maksutapa: maksu vain paikanpäällä! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.  

Opettaja: Tiina Valaranta

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin heti, jos paikka vapautuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Leinikkitie 22 B, 01350 Vantaa