Lupiinivärjäys

Lupiinivärjäys, Verkaranta

Lupiinivärjäyskurssilla keskitytään värjäämään vain lupiinin eri osilla, mutta toki siellä oppii myös kasvivärjäyksen perusteet. Kurssille jokainen kerään materiaalia ennakkoon, joten kannattaa jo toukokuussa alkaa katsella, minne lupiinit alkavat nousta.

Tarkemmat ohjeet keruuseen saat viikkoa ennen kurssia, kun ilmoittautuminen päättyy.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa.

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. HUOM! Tällä kurssilla materiaalit jäävät yön yli ”lepäämään”, eli värjätyt langat tulee noutaa seuraavan viikon aikana Taitokeskukselta tai jättää ohjaajalle valmiiksi täytetty ja maksettu postituskuori.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Osoite: Taito Pirkanmaa ry, Vuolteentori 2, Taitokeskus Verkaranta, 33100 Tampere