Astiakorut

Lusikka- ja astiakorut, Vaasa

Lusikka- ja astiakorut, Vaasan taitokeskus
Ti 3.9. klo 15-20
Ke 4.9. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Vanhat alpakka- ja hopealusikat kiertoon ja rakkaiden astioiden uusi elämä koruina! Kurssilla valmistetaan vanhoista, aterimista sekä rikkoutuneista astioista  persoonallisia koruja niin arkeen kuin juhlaan. Tee koruja itselle tai vaikkapa joululahjaksi. Mukaasi tarvitset ainoastaan tekemisen iloa ja vanhoja aterimia ja/tai (rikkoutuneita) astioita. Meiltä löytyy muut tarvittavat työvälineet ja osaava ohjaaja, sekä valmiita malleja, joita voit hyödyntää omien korujen ideoinnissa.

Kurssilla myös mahdollisuus valmistaa sormus valmiista hopea levystä, sormus on avoin eli säädettävä. Sormuksen hinta alkaen 28€/ kpl ( riippuen hopean hinnasta materiaalia tilatessa). Helppo tapa valmistaa näyttävä sormus.


Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa! Lisäksi tarvitset hopea/alpakaa -lusikoita ja rikkinäisiä astioita – lisäinfoa kurssista  saat ennen kurssia!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 27€ + 19 € tarvikemaksu (sisältää nk. kuluvat materiaalit eli sahanterät. kiillotusaineet jne.) Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)