kuvassa lusikkakoruja

Lusikkakorukurssi, Jyväskylä

Kurssilla opitaan valmistamaan aterimista koruja esimerkiksi lusikasta riipus ja sormus. Koruihin voi yhdistää helmiä ja lyödä kirjaimia ja kuvia metallileimasimilla koristeeksi. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia. 

25.-26.5.2024, la-su klo 10-17

  • Kurssin kesto 16 t (opetustunti á 45 min).
  • Kurssimaksu 50 e + materiaalit.

Kurssin ohjaa Titta Suutari.

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

  • Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

 

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä