Lusikkakorut vanhoista aterimista, Isokyrö

Lusikkakorulauantai 3, Isokyrö

Vanhan lusikan uusi elämä koruina – vanhat alpakka- ja hopealusikat kiertoon! Kurssilla valmistetaan vanhoista, koristeellisista aterimista persoonallisia koruja itselle tai vaikkapa lahjaksi. Mukaasi tarvitset ainoastaan tekemisen iloa ja aterimia. Meiltä löytyvät muut tarvittavat työvälineet ja osaava ohjaaja, sekä valmiita malleja, joita voit hyödyntää omien korujen ideoinnissa.

Kurssi järjestetään La 9.12. klo 9-15 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

Kurssin hinta on 28,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun / Taitokortin lisäksi jokaiselta kurssilaiselta veloitetaan tarvikemaksu 19 €, joka sisältää nk. kuluvat materiaalit eli sahanterät, kiillotusaineet jne. Tarvikemaksu on kurssikohtainen eli jos osallistut useammalle lusikkakoru kurssille, se veloitetaan joka kerta. Lisäksi veloitetaan koruihin tarvittavat hopeaosat.

Kurssin ohjausmaksun voi suorittaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Muista ottaa mukaan kurssille maukkaita eväitä. Päivän aikana keitämme pullakahvit.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitetun aikataulun mukaan!

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö