Lusikkakorut, Vaasa

Vanhan lusikan uusi elämä koruina: vanhat alpakka- ja hopealusikat kiertoon! Kurssilla valmistetaan vanhoista, koristeellisista aterimista persoonallisia koruja itselle tai lahjaksi. Mukaasi tarvitset ainoastaan tekemisen iloa ja vanhoja aterimia ja jos kaapistasi löytyy kivoja helmiä tai korunosia niin niitä voi ottaa mukaan. Meiltä löytyy muut tarvittavat työvälineet ja osaava ohjaaja, sekä valmiita malleja, joita voit hyödyntää omien korujen ideoinnissa.

Kahden päivän kurssi järjestetään pe 17.3. klo 15-20 ja la 18.3. klo 10-15 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kurssin hinta on kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli. Kurssimaksun / Taitokortin lisäksi jokaiselta kurssilaiselta veloitetaan tarvikemaksu 19 €, joka sisältää nk. kuluvat materiaalit eli sahanterät, kiillotusaineet jne. Tarvikemaksu on kurssikohtainen eli jos osallistut useammalle lusikkakoru kurssille, se veloitetaan joka kerta. Lisäksi veloitetaan koruihin tarvittavat hopea osat. 

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)