kaksi värjättyä lankavyyhtiä harmaalla taustalla

Maalaa oma lankasi , Lappeenranta

Pilkkuja, raitoja, roiskeita – niitä ovat mikrossa värjätyt langat täynnä! Kuvioi värikkäät langat ja kehräyksessä käytettävät villatopsit helpolla mikrovärjäystekniikalla. Voit värjätä ja kuvioida myös valmiita, pieniä neuleita tai väärän värisiä, mutta vaaleita lankoja niiden pohjaväri tietenkin huomioiden.

Taitotaso: aloittelija

Ajankohta: ti 2.4. klo 17-20

Hinta: 38 € (jäsen 33 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Riitta Nevalainen

 

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.


Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse marja.koskimaki @taitoetelasuomi.fi

Osoite: Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta