Makramee-tekniikka on suuressa suosiossa. Solmeillen valmistat helposti trendikkäitä ja kauniita sisustustuotteita. Kurssilla valmistetaan kukkataso viherkasveille tai kissalle tarkoitettu keinu makramee-solmutekniikalla. Makramee-tekstiiliin et tarvitse mitään erityisiä työvälineitä. Osallistuja osaa kurssin jälkeen tehdä makrameen perussolmuja ja hyödyntää oppimaansa erilaisiin makrameetöihin.

Kokoontuminen lauantaina 30.9. klo 10-16.

Kurssimaksu 54 € + materiaalimaksu. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan.

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760.

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)