Makrameesolmuilla tehty hylly Taito Pirkanmaa Ry

Makramee-hyllyt ja -kissakeinut, Ylöjärvi

Kurssilla valmistetaan kukkataso viherkasveille tai kissalle tarkoitettu keinu makramee-solmutekniikalla. Makramee-tekstiiliin et tarvitse mitään erityisiä työvälineitä. Osallistuja osaa kurssin jälkeen tehdä makrameen perussolmuja ja hyödyntää oppimaansa erilaisiin makrameetöihin. 

Kurssi kokoontuu lauantaina 25.11. Klo 10–16

Kurssimaksu 54 € + materiaalimaksu. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. 

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4093760. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Suojastentie 10, 33480 Tampere