makramee

Makraweaving ja pikselimakramee, Vaasa

Makraweaving, Vaasan taitokeskus
Ti 12.11. klo 15-20
To 14.11. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Makraweaving eli makrakudonta on käsityötekniikka jossa yhdistetään makramee-solmeilua ja kudontaa. Kurssilla toisena uutena vaihtoehtona on  pikselimakramee, jossa ruutupiiroksen mukaan solmitaan kuviopintaa useammalla värillä. Kurssilla on mahdollista valmistaa erilaisia, näyttäviä ja persoonallisia seinävaatteita. Tekeminen on rentoa eikä aloittaessa tarvitse välttämättä olla ihan tarkkaa suunnitelmaa. Halutessaan voi toki perinteistäkin makrameeta solmia .

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 27 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)