makraweaving kurssi

Makraweaving, Seinäjoki

Makraweaving, Seinäjoen taitokeskus
Ke 16.10. klo 13-20
 

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Tehdäänkö makrameeta vai kudontaa? Miksipä ei molempia! Makraweaving yhdistää nämä suositut tekniikat yhdeksi kokonaisuudeksi. Tällä kurssilla voit vapaasti hullutella materiaaleilla ja ilotella väreillä. Saat suunnitella näyttävän ja persoonallisen seinätekstiilin tai solmeilla valmiin mallin mukaan. Tekeminen on rentoa eikä aloittaessa tarvitse välttämättä olla ihan tarkkaa suunnitelmaa.

VINKKI! Osallistu myös värttinäkurssillemme, jossa voit loihtia upeita efektilankoja makraweaving-työssä käytettäväksi!

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä.

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki