Mattokurssilla pääset tutustumaan kankaankudonnan saloihin.  Kurssilla suunnitellaan oma matto ja saadaan opit yksilöllisen ja laadukkaan maton valmistukseen kangaspuissa kutoen. Kurssiin kuuluu teoriajakso 7.10. klo 10–15 ja ohjattu kudonta viikonloppu (pe klo 14–20 ja la klo 10–16), joka valitaan valmiiksi asetetuista vaihtoehdoista ilmoittautumisen yhteydessä. Valittavana on mattoloimia leveyksissä 80–120 cm. Maton kutominen vie aikaa aloittelijalta noin 15–20 tuntia / 2–3 kudontapäivää. 

Teoriajakso la 7.10. klo 10–15

Kudontaviikonloput: pe-su 27.–29.10. tai 10.–12.11.  Kurssilaiset jaetaan kahdelle viikonlopulle toteuttamaan kudonta. Merkitse lisätietoihin, kumpi viikonlopuista sopii sinulle paremmin ja teoriapäivänä täsmennetään vielä aikataulut. 

Kurssin hinta 90 € + materiaalit käytön mukaan. 

Materiaalimaksu maksetaan paikan päällä kudonnan päätteeksi. Materiaalimaksu koostuu loimen menekistä sekä valitsemistasi matonkuteista. Voit käyttää omia kankaista valmistettuja räsykuteita tai ostaa valmiita matonkuteita. Opastuksen räsykuteiden leikkuuseen ja valmiskuteiden hankintaan saat teoriapäivänä.

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760.

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)