Matto kangaspuilla

Matto – kudonnan alkeet, Lempäälä

Mattokurssilla pääset tutustumaan kankaankudonnan saloihin.  Kurssilla suunnitellaan oma matto ja saadaan opit yksilöllisen ja laadukkaan maton valmistukseen kangaspuissa kutoen. Teoriajakson jälkeen voit varata kudonta-ajan taitokeskuksesta sinulle sopivaan aikaan. Maton kutominen vie aikaa aloittelijalta noin 15–20 tuntia / 2–3 kudontapäivää.

Teoriapäivä perjantaina 11.10. klo 16.30-20.15 ja viimeistelykerta sovitaan kurssilaisten kanssa erikseen.

Kurssin hinta 98 € (jäsenetuhinta 83,30 €)+ materiaalimaksu. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä kudonnan jälkeen materiaalin käytön mukaan. Materiaalimaksu koostuu loimen metrihinnasta, joka vaihtelee loimen mukaan n. 11-12 €/m, ja taitokeskukselta ostetuista matonkuteista. Voit käyttää kurssimatossasi myös muualta hankittuja matonkuteita.

Opettaja Satu Poutiainen

 

Hyvä asiakkaamme!

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike
  • Kortti: Edenred Virike 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen lempaala@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)