Kurssilla tallennetaan omia muistoja kauniiseen muotoon käsityön keinoin. Memory –kirjaan voit tallentaa mm. kuvia, kankaita ja tekstiä. Tämä opintosetelikurssi on tarkoitettu ensisijaisesti eläkettä saaville henkilöille. Kurssi sopii kaiken tasoisille harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet kokeilemaan erilaisia käsityötekniikoita. Aiempaa osaamista ei vaadita! 

Kurssi kokoontuu torstaisin 15.2.-2.5.2024 klo 9.30-12.45, yhteensä 11 kertaa. 

Opintokokonaisuuden aikana valmistetaan haitarikirja omien muistojen pohjalta. Kurssilla opit itseilmaisua sekä erilaisten käsityötekniikoiden käyttöä luovasti. Käytettäviä tekniikoita ovat mm. kirjansidonta, kirjonta, kuvansiirto, tekstaus sekä kankaanpaino. Samalla tutustumme japanilaiseen tekemisen filosofiaan ja Wabi-sabi -käsitteeseen. 

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa.  

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.  

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. 

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere