Mestarin pajassa; keraamikko Paula Ruuttusen Kintsugi -käsityökurssi Mikkeli

Kintsugissa rikkoutuneen keramiikkaesineen särö tehdään näkyväksi kultaamalla. Ajatuksena on, että rikkoutuminen tehdään näkyväksi, osaksi esineen historiaa, eikä sitä yritetäkään peittää, vaan sitä korostetaan. Kin tsugi tarkoittaa kullalla liittämistä.

Kintsugi on japanilainen taidemuoto, jossa rikkoutunut keramiikkaesine korjataan luonnonhartsilla, Urushi-lakalla. Urushi-lakka on peräisin Urushi-puusta, joita viljellään Japanissa ja muissakin Aasian maissa. Puun kylkeen tehdään viilto ja siitä lasketaan tummaa, pihkamaista mahlaa, jota käytetään puuastioiden pinnoitteena ja se on kintsugi-tekniikassa tärkein ainesosa pitävän sauman aikaansaamiseksi.

Kokoontumisajat: pe 28.7. klo 17-20 la 29.7. klo 11-14 ja su 30.7. klo 11-14
Kurssipaikka: Kenkävero

Hinta: 220 €

Kurssihinta sisältää opetuksen lisäksi; jokaiselle kurssilaiselle oman setin materiaaleista ja välineistä. Setti jää asiakkaalle ja hän voi jatkaa työskentelyä materiaaleilla ja työvälineillä kotona.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja välineet kurssille.

Voit perua kurssin veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset:pia.numminen@taitoitasuomi.fi 0440 162 227

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli