kenkaveron kesakursseilla varjataan selluloosapohjaisia kuituja

Mestarin pajassa; Värjäri Anna- Karoliina Tetri Selluloosakuitujen värjäys kasviväreillä kurssi Mikkeli

Haluaisitko värjätä luonnonväreillä puuvillaa, pellavaa tai vaikka bambuviskoosia? 

Selluloosakuitujen puretus ja värjäys toimii aivan eri tekniikalla kuin villalankojen värjäys. Tällä kurssilla opit selluloosakuitujen puretuksen perusteet. Kurssin jälkeen osaat purettaa puuvillaa yms. usealla eri tekniikalla. Viikonlopun aikana saat värjätä omia koe lankoja tai tilkkuja sekä itse keitetyillä kasviväreillä että luonnonväriuutteilla. 

Saat kurssilta perusteet, joiden avulla voit värjätä isompia määriä kotona. Tämän kurssin jälkeen osaat värjätä luonnonväreillä kellastuneet lakanat, vanhat pitsit ja tyynyliinat. Tai miltä kuulostaisi kokonainen räsymatto itse värjättynä? 

Kurssi on kahden päivän kokonaisuus. Ensimmäisenä päivänä puretetaan, toisena värjätään. Osa puretuksista on valmiina vasta sunnuntaiaamuna. 

Kurssilla käytettävät materiaalit ovat ostettavissa opettajalta. 

Ennen kurssia lähetetään osallistujille kurssikirje, jotta osaat varustautua ennen kurssia oikeilla tarvikkeilla. 

Ajankohta la-su 29.–30.6. 2024 klo 10–17.30

Hinta 295,- sisältää opetuksen, tiivistetyn kirjallisen ohjeen, työvälineet ja kevyen lounaan ja kahvit. Puretus- ja väriaineet voit ostaa  suoraan opettajalta.

Huomioithan!

  • kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisten pohjalta opettaja hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. 
  • kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 
  • Voit perua kurssin veloituksetta 3 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Voit maksaa kurssin e-Passi, Edenred ja Smartum kulttuurieduilla.

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi

Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

 

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli