jaapalavarjayksella syntyy kivoja raitalankoja

Mestarin pajassa; Värjäri Anna- Karoliina Tetri jäävärjäys kasviväreillä kurssi Mikkeli

Pidätkö monivärisistä langoista? Jäävärjäys-kurssilla opit tekniikan, jolla luonnonvärien avulla langasta saa kauniin raidallisen. Neuloessa kuviopinta syntyy värien avulla ihan itsestään. Kurssi pidetään Saimaan rannalla Kenkäveron kauniissa puutarhassa ja lumoavassa joulupukin pajassa. Kurssihintaa sisältyy kevyt lounas ja päiväkahvit.
Kurssin aikana opettelemme useita eri variaatioita jäävärjäyksestä. Kokeilemme jauheita, uutteita, sieniä ja kukkasia. Raitalankasi lopputulos on joka kerta iloinen yllätys. 
Kurssi sopii myös aloittavalle luonnonvärjärille, sillä opit myös villalangan purettamisen perusteet. 
Kurssi on kahden päivän kokonaisuus. Ensimmäisenä päivänä puretetaan ja laitetaan värjäykset sulamaan, toisena höyrytetään.  Kurssilla käytettävät materiaalit ovat ostettavissa opettajalta, myös Kenkäveron myymälästä voit ostaa värjäykseen sopivaa villalankaa. Ennen kurssia lähetetään osallistujille kurssikirje, jotta he osaavat varustautua ennen kurssia oikeilla tarvikkeilla. Kurssi ei vaadi ennakko-osaamista luonnonvärjäyksestä.

Ajankohta ti-ke 2.–3.7. klo 10–16

Hinta 259,- sisältää opetuksen, tiivistetyn kirjallisen ohjeen, työvälineet ja kevyen lounaan ja kahvit. Puretus- ja väriaineet voit ostaa suoraan opettajalta.

Huomioithan! Ilmoittautuminen on sitova.

  • Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja välineet kurssille.
  • kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 
  • Voit perua kurssin veloituksetta 3 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Voit maksaa kurssin e-Passi, Edenred ja Smartum kulttuurieduilla.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi

Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

 

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli (270)