kasvivarjayskurssi kenkavero Anna-Karoliina Tetri Mikkeli

Mestarin pajassa; Värjäri Anna- Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssit Mikkeli

Punaista väriä
sunnuntaina 6.8.2023 klo 10–17.30

Pidätkö punaisesta väristä? Yhden päivän kurssilla opit, miten muutamalla väriaineella saat loihdittua erilaisia punaisen sävyisiä viininpunaisesta syvään oranssinpunaiseen.

Kurssilla opit luonnonvärjäyksen perusasiat: lankojen purettamisen, väriliemen keiton ja värjäyksen ja huutelut. Kaikilla kursseilla käytettävillä väreillä on hyvät värin -ja valonkestot ja niitä on käytetty vuosituhansien ajan värjäyksessä. Värjäät samoilla loisteliailla sävyillä, mitkä aikoinaan olivat sallittuja vain kuninkaallisille.

Jos osallistut lauantain sinistä väriä -kurssille, voit kokeilla myös päälivärjäyksiä. Kun sinisen langan kastaa punaiseen liemeen, saat mitä ihanimpia tummia violetteja sävyjä.

Ajankohta: su 6.8. klo 10-17.30
Paikka:Kenkävero
Hinta: 179 € sisältää puretus- ja väriaineet

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi

Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja välineet kurssille.

Voit perua kurssin veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli (270)