kasvivarjays kasityokurssi kenkavero Mikkeli Anna-Karoliina Tetri

Mestarin pajassa; Värjäri Anna-Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssit Mikkeli

Sinistä väriä
lauantaina 5.8.2023 klo 10–17.30

Värjää ihania sinisen sävyjä indigovärjäystekniikalla. Päivän kurssilla tutustut sekä kotimaiseen morsinkoon että ulkomaalaiseen indigoon, ja saat värjätä omia lankoja tai vaikka tilkkutyökankaita upean sinisen sävyisiksi kahdella eri sinisen lähteellä.

Indigovärjäystekniikka eroaa tavallisesta keittovärjäyksestä ja on asteen monimutkaisempaa kuin perusvärjäys. Tule kurssille oppimaan tämä historiallisten värjäysmestareiden salainen taito.

Päivän aikana saat myös pieniä vinkkejä lankojen ja kankaiden estokuviointiin. Sinisessä padassa syntyy parilla solmulla mitä hienoimmat raitalangat. Saat mukaasi myös kotiolosuhteisiin sopivan värjäysreseptin. 

Ajankohta: la 5.8. klo 10-17.30
Paikka:Kenkävero

Hinta: 179 € /päivä tai 230 € koko viikonloppu sisältää sinisen ja punaisen värjäyspäivän

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja välineet kurssille.

Voit perua kurssin veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli