kasityokurssi_miniryijy_kuopio

Miniryijy käsityökurssi Kuopio

Tule valmistamaan oma ihana ryijy, sinun kotisi arvotekstiili! Kurssilla valmistetaan miniryijy tarvikepaketista ompelemalla. Opastamme kurssilla oikean ompelutekniikan ja saat vinkkejä ryijyn viimeistelyyn sekä huoltamiseen.

Uutuus; Emma Hagmanin suunnittelemasta Kukkaloisto -julisteesta inspiraation saanut kaunis Kukkaloisto-ryijy soveltuu näppärän kokonsa ansiosta pienempäänkin tilaan. Kukkaloisto-kuosi jakaantuu pienempiin osioihin, joita yhdistelemällä luot isompiakin ryijykokonaisuuksia. Valmiin ryijyn koko on noin 42 x 42cm. Tarvikepaketti sisältää langat, ohjeen, ryijykankaan, nukituslastan ja ryijyneulat, hinta 119€.

Ebba Masalinin opetustauluista inspiraation saaneet Niittyleinikki, Orvokki, Keto-orvokki ja Kissankello -ryijyt sopivat suomalaiseen kotiin. Valmiin ryijyn koko on noin 34 x 34cm. Tarvikepaketti sisältää pohjakankaan, langat, neulan, nukituslastan ja ohjeen, hinta 74€.

Kurssilla voit myös suunnitella oman ryijymallisi ja valmistaa näin uniikin taidetekstiilin kotiisi tai lahjaksi. Tule tutustumaan myös muihin ryijymalleihin myymäläämme, autamme mielellämme mallin valinnassa. Kurssilla tarvittavat tarvikepaketit ja materiaalit saat kurssilta. 

Ennen kurssia, viimeistään viikolla 5 anna ryijytoiveesi Kuopion Taito Shopiin, niin varaamme sinulle toiveesi mukaisen ryijytarvikepaketin kurssille.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikanpäällä.

Aloittelija kurssi on helppo ja sopii kaikille taitotasosta riippumatta. 

Kokoontumisajat: ke 21.2. ja 13.3. klo 17-19.30

Hinta: 19€ + materiaalit, tarvikepaketit alkaen 69,90€

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset:kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio