Ryijyn ompelua ja erivärisiä lankoja

Ryijy ommellen, Orivesi

Ryijyt ovat nyt suosittuja! Kurssilla opit valmistamaan ryijyn ompelutekniikalla. Valittavanasi on esimerkiksi uutuusmallimme Oksan alla, kansanomaisesti kuvioitu Minun pihani, minun paratiisini -ryijy tai muita pikkuryijyjä Taito Pirkanmaan mallistosta. Kurssilla aloitetaan valmis tarvikepaketti ja opastetaan työn etenemisessä ja viimeistelyssä. 

Olemme yhteydessä kaikkiin kurssilaisiin paria viikkoa ennen kurssia tarvikepaketin valinnasta. Voit ilmoittaa valintasi myös jo ilmoittautumisen yhteydessä Lisätietoja-kentässä. Vaihtoehtoja voit tutkia Taito Pirkanmaa nettisivuilta: https://kauppa.taitopirkanmaa.fi/epages/taitopirkanmaa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/pirkanmaa/Categories/Ryijyt

Kurssi kokoontuu tiistaina 14.11. klo 17-20.15

Kurssimaksu 36 € + materiaalit

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Keskustie 37, 35300 Orivesi