Miun maun mukaan – tuftattu taulu omalla mallilla, Hervanta

Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Tällä kurssilla pääset toteuttamaan itseäsi! Kurssilla voit suunnitella ja tehdä tuftatun taulun oman suunnitelman mukaan. Onko lopputulos Miu vai Mau, sen päätät itse! Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjaajalta vinkkejä mallin etukäteissuunnitteluun, mutta tarjolla on myös Taito Pirkanmaan omia malleja, jos et halua suunnitella työtä itse. Voit katsoa valmiita mallejamme osoitteessa kauppa.taitopirkanmaa.fi – tarvikepaketit – tuftaus.

Taulun kehyskoko on 27×27 cm  ja käytettävissä on useita eri sävyisiä Pirkka-lankoja. Materiaalit 59 € sis. kehikko, kangas ja langat.

Kurssi kokoontuu lauantaina 13.4. klo 10-16. 

Mikäli työ ei valmistu päivän aikana, voit lainata tuftausneulaa viikon ajan.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere