punonta

Miun maun mukaan – tuftaustyö omalla mallilla, Kangasala

Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Tuftauksen syventävällä kurssilla pääset toteuttamaan itseäsi! Kurssilla suunnitellaan ja tehdään tuftaustyö oman suunnitelman mukaan. Onko lopputulos Miu vai Mau, sen päätät itse! Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjaajalta vinkkejä mallin etukäteissuunnitteluun, mutta tarjolla on myös Taito Pirkanmaan omia kurssimalleja. 

Valittavanasi on  taulu (27×27) tai vapaa muoto esimerkiksi seinälle, pikkulaukuksi tai pehmoksi. Tämän maksimimitat ovat 28 cm x 28 cm.  Työ valmistuu kätevästi kehikon ja punch needle -neulan avulla ja käytettävissä on Pirkka-langan upea 80 värin värikartta.

Kurssi on ke 13.3. klo 17-20.15 ja ke 20.3. klo 17-19.30

Hinta 54€+ materiaalit

 

TAITOKESKUS KANGASALA

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala (284)