tuftattu kaupunki

Miun maun mukaan – tuftaustyö omalla mallilla, Verkaranta

Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Tuftauksen syventävällä kurssilla pääset toteuttamaan itseäsi! Kurssilla suunnitellaan ja tehdään tuftaustyö oman suunnitelman mukaan. Onko lopputulos Miu vai Mau, sen päätät itse! Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjaajalta vinkkejä mallin etukäteissuunnitteluun, mutta tarjolla on myös Taito Pirkanmaan omia kurssimalleja. 

Valittavanasi on kaksi eri kehyskokoa tauluksi (27×27 cm tai 27×54 cm) tai vapaa muoto esimerkiksi seinälle, pikkulaukuksi tai pehmoksi. Tämän maksimimitat ovat 28 cm x 28 cm.  Työ valmistuu kätevästi kehikon ja punch needle -neulan avulla ja käytettävissä on Pirkka-langan upea 80 värin värikartta.

Kurssi on lauantaina 16.3. klo 10-16. Mikäli työ ei valmistu päivän aikana, voit lainata tuftausneulaa viikon ajan.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa. 

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere (308)