Kuvassa on asiakkaan tuftaama taloaiheinen taulu

Miun maun mukkaan – tuftaustyö omalla mallilla, Vesilahti

La 11.11. klo 10–16, 7 oppituntia. Hinta 54 € + materiaalit.

Tuftauksen syventävällä kurssilla pääset toteuttamaan itseäsi! Kurssilla suunnitellaan ja tehdään tuftaustyö oman suunnitelman mukaan. Onko lopputulos Miu vai Mau, sen päätät itse! Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjaajalta vinkkejä mallin etukäteissuunnitteluun, mutta tarjolla on myös Taito Pirkanmaan omia kurssimalleja.  

Valittavanasi on taulu (27 x 27 cm) tai vapaa muoto esimerkiksi seinälle, pikkulaukuksi tai pehmoksi. Tämän maksimimitat ovat 28 cm x 28 cm.  

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti