Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Onko lopputulos Miu vai Mau, sen päätät itse! Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjaajalta vinkkejä mallin etukäteissuunnitteluun, mutta tarjolla on myös Taito Pirkanmaan omia kurssimalleja.  

Valittavanasi on kaksi eri kehyskokoa tauluksi (27 x 27 cm tai 27 x 54 cm) tai vapaa muoto esimerkiksi seinälle, pikkulaukuksi tai pehmoksi. Tämän maksimimitat ovat 28 cm x 28 cm. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja punch needle -neulan avulla ja käytettävissä on Pirkka-langan upea 80 värin värikartta. Mikäli työ ei valmistu päivän aikana, voit lainata tuftausneulaa ja kehikkoa viikon ajan. 

Kokoontumisaika la 8.6. klo 10–16 

Kurssimaksu 54 € + materiaalit 

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere