Moderni himmeli, Hervanta

Himmeli tuo joulun tunnelmaa, mutta sopii nykykotiin sisustuselementtinä myös ympäri vuoden. Modernit himmelit valmistetaan paperipilleistä, jotka ovat kestäviä ja ison kokonsa vuoksi niillä saa helposti näyttävää. Voit myös valmistaa kurssilla vaihtoehtoisesti ulko- tai sisäkäyttöön sopivan valohimmelin. Kurssille ilmoittautumisen jälkeen saat meiltä postia, jossa kysymme minkälaisen himmelin valikoimistamme haluaisit valmistaa.

Kurssi järjestetään to 9.11. klo 17-20.15

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere