Ryijyn kuva lankakerillä

Moderni pikkuryijy ommellen, Lempäälä

Ryijyt ovat nyt suosittuja! Opi kurssilla valmistamaan pieni, moderni sisustustekstiili ryijytekniikalla. Taito Pirkanmaan ryijymallistoon on suunniteltu monia ihastuttavia malleja, joista voit valita oman suosikkisi. Ryijypaketista löytyvät kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Ryijy ei valmistu kurssi-illan aikana, mutta ehdit hyvin opettelemaan nukan ompelua, nukkasuunnitelman seuraamista ja työn viimeistelyä.

Ilmoittautumisen jälkeen, kurssin opettaja lähettää sähköpostitse tietoa ryijypaketeista ja malleista. Miniryijyjen tarvikepakettien hinnat 56 €145 €. 

Kurssi kokoontuu ma 8.4. klo 1720.15. 

Kurssin hinta on 36 € + tarvikepaketti oman valinnan mukaan. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot ja peruutukset lempaala@taitopirkanmaa.fi tai 050 414 6756.

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)