mosaiikista on moneksi kurssi vaasa

Mosaiikista on moneksi, Vaasa

Kurssilla tutustutaan mosaiikin monipuoliseen maailmaan. Voit valmistaa joko oman suunnitelman tai valmiiden mallien mukaan erilaisia tuotteita sisutukseen, puutarhaan ja koristeeksi. Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä, joten mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa sekä halutessasi kivan pohjan,  kuten esimerkiksi vanhan tarjottimen, ruukkuja jne joita voi päällystää mosaiikilla.. Kurssilla on osaava ohjaaja ja paljon erilaisia malleja ideoinnin tueksi.

Kolmen päivän kurssi järjestetään ke 4.10. /to 5.10. / pe 6.10. klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13 -20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 54 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssinmaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)