Lautanauhakurssilla pääset oppimaan Suomen myöhäisrautakautisista lautanauhoista.

Muinaistekniikka: Syvemmälle lautanauhoihin

Yli 2500 vuotta vanha tekniikka ja Suomen myöhäisrautakautiset lautanauhojen erikoistekniikat ovat täällä! Syvemmälle lautanauhoihin -kurssilla pääset oppimaan lautanauhoista muun muassa tuppilohulpion kutomista, puolikaskäännöksiä ja pylväspäättelyä.

Kurssi sopii lautanauhatekniikan alkeet osaaville.

Lautanauhatekniikka on yli 2500 vuotta vanha tapa kutoa nauhoja. Vanhimmat eurooppalaiset nauhalöydöt ovat 700-luvulta eaa ja vanhin suomalainen löytö sijoittuu kansainvaellusajalle 500-luvulle jaa. Kurssilla käydään läpi lautanauhojen ja erityisesti Suomen myöhäisrautakautisten lautanauhojen historiaan. 

Huom! Kurssilla valmistetaan omat nauhalaudat nestekartonkipakkauksen pahvista. Myös omat laudat voi ottaa mukaan kurssille.

 

Kurssipäivät:

Pe 25.10. klo 17.00 – 20.00 / Luodaan loimet itseä kiinnostavaan rautakautiseen nauhaan

La 26.10. klo 11.00 – 17.00 / Harjoitellaan tekniikkaa

Opettajana muinaistekniikan artesaani Marjo Hakamäki-Salo.

Kurssin hinta: 74€  (jäsenhinta 66,60€)

(Sis. opetuksen sekä 2 x 100 grammaa erittäin laadukasta kotimaista Vuonuen Wilhelmi-kampalankaa.)


JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio