Nahkainen pikkulaukku-kurssilla valmistetaan laukku pintanahasta teollisuusompelukoneella ommellen. 

Kurssilla tehdään laukku valmiin mallin mukaan ja voit valita kahdesta koosta mieleisen. Pienemmän laukun sisämitat 20,5 x 15 x 3,5cm, isomman laukun sisämitat 25 x 20 x 4,5 cm. Nahan värivaihtoehtoina ovat musta, ruskea ja vaalea. Laukku vuoritetaan ohuemmalla nahalla ja voit valita sisäpuolelle piristävän värisen vuorinahan tarjolla olevasta valikoimasta. 

Voit tehdä laukkuusi persoonallisen puuvillahihnan (leveys 4 cm) painaen ja kirjaillen tai jättää hihnan yksiväriseksi. Myös ohuemman nahkaisen hihnan valmistus onnistuu. Kirjailtu hihna ei välttämättä tule valmiiksi kurssin aikana, vaan kirjailut viimeistellään kotona. Saat mukaasi tarvittavan määrän lankaa. Kurssilla on tarjolla hopean värisiä metalliosia.

Työskentelyn ohessa tutustutaan nahkaan materiaalina, sen työstämiseen ja tarvittaviin työvälineisiin.

Kurssilaisen tulee ilmoittaa haluamansa nahan väri (musta, ruskea tai vaalea) ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla opettajalle maisa.salonen@taitopirkanmaa.fi

Kurssi kokoontuu la 28.9. klo 10.00-17.00

Kurssimaksu 65 € (jäsenetuhinta 55,25 €)

Materiaalimaksu on noin 48-59 € ja se maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan kortilla.

HUOM! Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme.

Opettaja Maisa Salonen.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere