Nahkainen reppu tai shopperi, Hervanta

Kahden lauantain kurssilla pääset valmistamaan itsellesi laadukkaan nahkaisen laukun. Voit valita kahdesta mallista mieleisesi, tyylikäs shopperi tai näppärä kaupunkireppu. Kurssilla on tarjolla mustaa ja ruskeaa pintanahkaa sekä vaaleaa parkkinahkaa. Soljet ynnä muut metalliosat saat taitokeskukselta, tarjolla on hopeavärisiä osia. Jos haluat muunvärisiä osia, voit hankkia ne itse ja kysyä tarkemmat ohjeet opettajalta. Lisäksi tarvitset vuorikankaan, jonka voit hankkia itse tai käyttää taitokeskuksen valikoimaa, tarve on n 45 cm 150 cm leveää tukevaa kangasta.

Ilmoita opettajalle hervanta@taitopirkanmaa.fi  ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi nahan väri ja malli, jotta osaamme varata oikean määrän nahkaa ja tarvikkeita kurssille. Jos haluaa muun väristä nahkaa, tulee se hankkia itse.

Laukkujen mitat: leveys 28 cm, korkeus 36 cm ja syvyys 8 cm. Laukku ommellaan teollisuusompelukoneella ja halutessasi käsin, mutta varaudu tällöin viimeistelemään laukku kotona kurssin jälkeen. 

Kurssi kokoontuu 

la 11.5. klo 10-17:15 ja

la 25.5. klo 10-17:15

Materiaalimaksu maksetaan kurssin lopuksi sen mukaan mitä on käyttänyt, arvio laukun materiaalikustannuksista on n. 100 €.

Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.5. ja kurssi toteutuu 8 osallistujalla.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4146658. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere