kuvassa nahkaisia säilytyspussukoita

Nahkainen säilytyspussukka, Jyväskylä

Kurssilla valmistetaan käsin ja koneella ommellen nahkapussukoita huonekaluverhoomojen ylijäämä ja näytepaloista. Huonekalunahkat soveltuvat erilaisiksi säilytyspussukoiksi käsityökaluille, saksille, kynille, kännyköille, kuulokkeille, avaimille…Ja tokihan niistä korunkin voi tehdä.  

Työpajassa opit satulasepän ompeleen ompelemisen ja äimän eli nahkaneulan ja vahalangan käytön. Samalla saat tietoa eri nahkalaaduista ja mihin käyttötarkoituksiin ne soveltuvat ja miten niitä voi kotioloissa työstää.  

Kurssilla pussukoiden kiinnittämiseen käytetään nappeja, solkia, neppareita, niittejä ja nyörejä. Kurssipaikalta saat tarvittaessa kaikki materiaalit ja tarvikkeet. Mutta jos sinulla on nahkapaloja tai nahkavaatteita tai vöitä, nahkahihnoja, niin hyödynnetään niitä. Ota mukaasi myös terävät sakset. Jos haluat tehdä pussukan jollekin tietylle esineelle tai esineille, niin ota ne mukaasi.

Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmille huonekalunahkojen työstäjille. Lisätietoja tarvittaessa kurssin opettajalta: tiinasmoko@gmail.com

La 20.4.2024, klo 10-17. 

  • Kurssin pituus 8 h (opetustunnin kesto á 45 min)
  • Kurssimaksu 35 e (+ mahd. materiaalit)

Kurssin ohjaa Raija Manninen, www.tiinasmoko.fi 

………………………………..

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

  • Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä