nahkakorut

Nahkakorut, Kangasala

Korviksia, riipuksia, rannekoruja, avaimenperiä, avainkaulanauhoja…

Nahka on materiaalina kevyt ja taipuu moneen muotoon leikkaamalla, käsin muotoilemalla, punomalla, kieputtamalla, värjäämällä ja maalaamalla.

Kurssin aikana ehdit tehdä useammankin työn. Materiaaleina käytetään eri nahkalaatuja, muun muassa ylellisen pehmeää, silkkimäistä poronnahkaa ja kotimaista kasviparkkia. 

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta nahkatöistä, mutta ei sovellu aivan perheen pienimmille, koska käytämme teräviä nahkatyökaluja. Päälle kannattaa varata rennot vaatteet, joita ei irtoava nahkanukka ja -värit haittaa. Voit ottaa myös oman esiliinan mukaan suojaamaan vaatteita. 

Kurssi kokoontuu ke 27.3.24 klo 17-20.15, kurssimaksu 36€+ materiaalit noin 15-20€

TAITOKESKUS KANGASALA 

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala