Laadukas kasviparkittu naudannahka tai sameetisen pehmeä poroparkki taipuvat tällä kurssilla ahkerissa käsissä luottolaukuiksi, repuiksi ja asusteiksi. Vaativammat työt edellyttävät käsinompelua kotona kurssikertojen välissä. Aherrus kuitenkin palkitaan ajattomalla käyttötuotteella . Infokirjeessä olmoittautujat saavat jo esimakua tarjolla olevista malleista.

Taitotaso:  osaaja,taitaja

Ajankohta: 28.5.  18-19, info 4.6.  11.6.  ja 18.6. klo 17.30-20.30 

Hinta: 70€ (jäsen 65€) +  materiaalit käytön mukaan

Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyryla@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyryla@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Hyryläntie 12 04300 Tuusula

Osoite: Hyryläntie 12, 04300 Tuusula