Nahkalaukkukurssilla valmistetaan käsin ommellen laukku paksusta parkkinahasta.

Työskentelyn ohessa tutustutaan nahkaan materiaalina, sen työstämiseen ja tarvittaviin työvälineisiin. Kurssilainen voi valita kahdesta valmiista mallista mieleisensä (kuvassa musta tai vaalea) ja tehdä pieniä muokkauksia malliin, esimerkiksi kiinnityksen suhteen.

Pienemmän laukun koko on n. 23 x 16 x 5 cm ja isomman 26 x 21 x 8 cm. Huom! ruskea laukku on kuvassa mukana värimallina. Värivaihtoehtoina ovat vaalea, ruskea ja musta. Kurssilaisen tulee ilmoittaa haluamansa nahan väri (vaalea, musta tai ruskea) ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla opettajalle maisa.salonen@taitopirkanmaa.fi

Materiaalimaksu määräytyy materiaalin kulutuksen mukaan, noin 75-95 €.

Kurssi kokoontuu la 9.3. klo 9.30-18.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 4146658. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere